Få glæde af opdateringerne til ID.

Softwareopdateringer er vigtige for at sikre, at din elbil bliver ved med at være up-to-date. Her kan du læse mere om aktuelle opdateringer til din ID.

Dine fordele med softwareopdateringerne til din ID.

Med opdateringerne sikrer vi, at din ID. forbliver up-to-date selv efter købet af bilen. Du kan udnytte fordelene ved et stort udvalg af funktioner og optimeringer i din bil. Sørg for at få udført opdateringerne, så du kan nyde godt af følgende fordele:

  • En række performance-forbedringer
  • De nyeste softwareopdateringer
  • Med helt fremme i den digitale udvikling selv efter købet af bilen
  • Hvor det er aktuelt – forudsætningen for yderligere opdateringer


ID.-softwareopdatering 2.3 - Over-the-air-opdatering
Bestemte opdateringer kan også udføres ”over-the-air” uden besøg på værkstedet – det gælder fx onlinesoftwareopdateringer. Og det omfatter opdateringen til softwareversion 2.3. Denne opdatering indeholder også en række fantastiske forbedringer for dig! ID.Software 2.1 er en forudsætning for at du kan få ID.-softwareopdatering 2.3.

Læs mere om ID.-softwareopdatering 2.3


ID.-softwareopdatering 2.4 - værkstedsbesøg
Hold din ID. opdateret med et nyt 12 V-batteri og nyd godt af fordele ved den nyeste software med softwareopdatering 2.4. Vi udstyrer din ID. med et nyt og teknologisk forbedret 12 V-batteri. Takket være den lavere interne modstand og de forbedrede elektrolytegenskaber er dette batteri endnu mere robust, og så har det en længere levetid. Den nye ID. Software 2.4 omfatter også en optimeret termostyring, som kan reducere det sekundære energiforbrug ved lave udetemperaturer og dermed øge rækkevidden for din ID. Ydermere forbedrer ID. Software 2.4 funktionen af Area View i situationer med meget komplekse strukturer (planter, græs og lignende).

Læs mere om ID.-softwareopdatering 2.4


ID.-softwareopdatering 3.0 - Over-the-air-opdatering
Når du har fået aktiveret ID.-softwareopdatering 2.4 på værkstedet er du klar til at modtage den store 3.0 over-the-air-softwareopdatering. ID.-softwareopdatering 3.0 tilbyder en lang række nye features og optimeringer til din ID., og dette holder den opdateret med de nyeste digitale udviklinger fra Volkswagen. Med denne opdatering nyder du godt af nye funktioner og applikationer – ganske enkelt over-the-air. Med den store ID.-softwareopdatering 3.0 får du et større udvalg af features og forbedringer i din ID., som gør køreturen fra a til b endnu mere komfortabel.

Læs mere om ID.-softwareopdatering 3.0

 

Hvis du har spørgsmål til softwareopdateringerne af din ID. er du mere end velkommen til at tage fat på os. Så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os