up!

up! er opgraderet både på stil og funktioner og som altid får du komfort, køreegenskaber, brugervenlighed og rummelighed, selvom du har valgt en bil i den mindste klasse. up! kan tilpasses til din personlige stil og giver dagligdagen endnu merekulør med talrige individualiseringsmuligheder. Som ekstraudstyr kandu give taget og sidespejlene på din 3- eller 5-dørs model et særligt farvemæssigt præg. Med udstyrspakkerne, der fås som ekstraudstyr, kan dunemt tilpasse up! til dine individuelle behov.

Se priser på up!

 

up!graderet stil og funktioner
Et iøjnefaldende udstyrsniveau: Standardmonterede udstyrshighlights som den karakteristiske kølergrill og LED kørelyset understreger bilens stærke personlighed. Ekstraudstyrsdetaljer som taget og sidespejlene i kontrastfarve eller 16"-letmetalfælgene la boca gør up! til et sandt blikfang.

Det er ikke kun udvendigt, at up! imponerer. Det er også de indre værdier, der tæller – og dem har up! masser af. Ud over sit eksklusive udstyr imponerer den med rummelige pladsforhold til op til fire personer og variable anvendelsesmuligheder. Og i up! kan du altid finde vej ved hjælp af Volkswagen app maps + more. Du skal bare installere appen og forbinde din smartphone med den standardmonterede radio composition phone via Bluetooth, så kan du hurtigt og nemt anvende funktioner som offlinenavigation og meget mere.

Lille bil, stor komfort
I kabinen er der ikke kun masser af komfort, men også et udstyrsniveau, der ikke lader noget tilbage at ønske. Fra usynlige hjælpere og skytsengle og til den perfekte temperatur. up! har alt det, der skal til, for at gøre alle køreture så behagelige og sikre som muligt. Med Lane Assist kan up! fra en hastighed på 65 km/t registrere, om bilen forlader sin egen vognbane utilsigtet. Med et korrigerende styreindgreb kan systemet lede din opmærksomhed tilbage på trafikken. Derudover hjælper det elektroniske stabilitetsprogram med at  forhindre, at bilen skrider ud i kritiske kørselssituationer, ved målrettet at gribe ind i bremsesystemet og motorstyringen

Læs mere om up!


up! GTI
Lille, men ikke til at overse. Det er med det samme tydeligt at se, at up! GTI i dén grad lever op til sitnavn. Den bærer GTI sidestriberne på en selvsikkermåde. Og også alle de andre detaljer – fra frontenssportslige design, de lysende røde bremsekalibre til detonede bageste sideruder – giver et løfte om enbegejstrende GTI følelse.

Muskelbundt og letvægter i én og samme bil. Så er det ikke underligt, at up! GTI med undervogn med sportsaffjedring og sin 1,0-liters TSI-motor med 115 hk gerne holder andre bag sig. Og så er et imponerende bagendedesign endnu mere vigtigt. Afgangsrøret i krom, den sorte diffusor og hækspoileren viser allerede, mensbilen holder stille, at her kommer den mest sportslige up! nogensinde.

Læs mere om up! GTI