Køb e-up! inkl. Clever Mini-abonnement og installation af ladeboks

e-up! er mere end bare en praktisk bybil i kompakt format. Med en startpris fra 159.995 kr. og en rækkevidde op til 258 km ved blandet kørsel - og endda helt op til 350 km ved bykørsel, kan det næsten ikke blive mere attraktivt at køre elektrisk. Eller - det kan det faktisk.

Køb e-up! nu og få 1 års Clever Mini-abonnement og installation af ladeboks hjemme med i købet for 0 kr. (værdi: 7.288 kr.)
Clever Mini betyder opladning op til 120 kilowatttimer pr. måned på Clevers ladeboks, som du får installeret hjemme og på Clevers offentlige ladeværk.

Og for at gøre det endnu nemmere, er det nu både muligt at købe din nye e-up! hos os og online. Det er helt op til dig. 


Køb e-up! online


Rækkevidde og opladning af e-up!

Et lihium-ion-batteri på 32,3 kWh placeret under gulvet giver e-up en WLTP-rækkevidde på op til 258 km ved blandet kørsel og cirka 350 km ved bykørsel, hvilket er nok til at kunne dække langt de flestes daglige kørselsbehov. Batteriet kan oplades fra 0 til 80 % på cirka 60 minutter ved en ladeeffekt på 40 kW DC, og med en ladeboks og 7,2 kW AC tager det 5 timer og 27 minutter at oplade batteriet fra 0 til 100%.

Køreprofiler i e-up!

 I e-up! er det muligt at vælge mellem tre køreprofiler: standard, Eco og Eco+, der aktiveres via en knap på instrumentbordet. I Eco-programmet reduceres motoreffekten fra 83 til 68 hk og drejningsmomentet fra 212 til 167 Nm, mens topfarten er reduceret til 115 km/t, og aircondition-anlægget er slukket. Eco+-programmet forlænger rækkevidden yderligere, da motoreffekten her er reduceret til 54 hk og 133 Nm, og topfarten er 90 km/t. Kørslen kan yderligere tilpasses, da det er muligt at vælge mellem fem trin af bremseregenerering. Det sker med gearstangen, der vippes tilbage eller frem, så du kan vælge mellem D, D1, D2, D3 og B, hvor B leverer den højeste regenerering på op til 40 KW ved 100 km/t. I ”B” er det muligt at køre e-up! udelukkende med speederen, da den motorbremser så meget, at de hydrauliske bremser i mange kørselssituationer ikke benyttes.

Læs mere om e-up!


Se også prisliste og brochure

Hent prisliste

Hent brochure

 

Tilbuddet med 1 års Clever Mini-abonnement til 0 kr. gælder ved bestilling af e-up! fra den 12. juli til den 31. august 2021. Clever Mini-abonnementet fortsætter automatisk som et betalingsabonnement, men kan opsiges til udløb af gratisperioden. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.?Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK).?Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever?Mini:?Inkl.?120 kWh pr. md.?Ekstraforbrug?afregnes til 2,85 kr./kWh.?Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden.