Værksted - Volkswagen Aalestrup

Værksted

Volkswagen Aalestrup er autoriseret Volkswagen værksted. Det betyder, at vi råder over det mest moderne udstyr, som er designet specielt til din Volkswagen. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken i Wolfsburg, gør os ofte i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid til fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du indleverer din Volkswagen.

Avanceret Volkswagen-teknologi kræver toptrænede teknikere

Din Volkswagen er en af verdens mest avancerede biler med den mest moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår 4-5 kurser hvert eneste år. Derfor ved du altid, at det kun er serviceteknikere med skræddersyet viden, der kommer i nærkontakt med din Volkswagen.

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

Fabrikken laver hele tiden forbedringer - også til biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din Volkswagen er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

Få en gratis dialog med din mekaniker

Vi har indrettet et særligt lokale, hvor du i ro og mag - og ganske gratis - kan få gennemgået din Volkswagen sammen med vores tekniker. På den måde får du et hurtigt overblik over bilens tilstand og samtidig en grundig beskrivelse af eventuelle nødvendige reparationer. Efter gennemgangen vil vi udarbejde et gratis overslag, hvis det viser sig at bilen skal på værksted.

Når skaden er sket

Hvis uheldet, er ude er det vigtigt, at du sikrer, at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer du, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. Både når det gælder glasskader og større reparationer, vil vores specialuddannede teknikere sikre, at der kun bliver brugt originale reservedele, og at du hurtigt kommer ud at køre igen.

Volkswagen Vejhjælp

Hvad gør du, hvis det umulige sker: Din Volkswagen vil ikke køre?

Volkswagen Vejhjælp betyder gratis og omgående hjælp, hvis din Volkswagen ikke vil køre. Selv hvis du bare er kørt fast i sneen eller løbet tør for brændstof, kommer vi og hjælper dig videre. Når din bil er ny, følger Volkswagen Vejhjælp garantien på bilen og gælder herefter hele bilens levetid, så længe det sidste store serviceeftersyn er lavet hos os, og næste serviceeftersyn jf. servicebogen endnu ikke er forfaldet.

Ring på telefon 80 20 30 50 (personbiler) eller 80 20 30 80 (erhvervsbiler). Så er hjælpen allerede på vej. Kan vi ikke reparere på stedet, bugseres bilen til nærmeste værksted. Og om nødvendigt stiller vi en lånebil eller et hotelværelse til rådighed efter gældende regler.

Kontaktinformationer

Volkswagen Aalestrup
Borgergade 37
9620 Aalestrup

Tlf.: 98 64 14 11
Fax: 98 64 31 14
E-mail: aalestrup@volkswagen.dk

Åbningstider

I dag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:00 - 17:30 (tlf. tid fra kl 07:30)
Tirsdag 07:00 - 17:30 (tlf. tid fra kl 07:30)
Onsdag 07:00 - 17:30 (tlf. tid fra kl 07:30)
Torsdag 07:00 - 17:30 (tlf. tid fra kl 07:30)
Fredag 07:00 - 15:00 (tlf. tid fra kl 07:30)